Analyse og rapportering på BI-As-A-Service

Med AX eller NAV data struktureret, organiseret og beriget, er det gjort let for brugeren, at tilgå data og udnytte den viden data indeholder.

Vi har lavet rapporteringsviews og OLAP kuber, som kan anvendes til daglig styring af driften, adhoc analyser, rapportering, Business Intelligence og Dashboards.

For at gøre det nemmere for dig at bruge data, har vi grupperet data i forhold til relevant anvendelse på tværs af modulerne i ERP systemet. Du har i BIAAS-løsningen, blandt andet følgende rapporteringsviews tilgængelig:

  • Salgsordrer
  • Salgsfakturaer
  • Salgsmodel
  • Varestatestik – inkl. produktoplysninger, beholdninger og salg
  • Kundestatestik – inklusive stamdata, udestående og salg
  • Lagerbevægelser
  • Lagerbeholdninger
  • Finansmodel – inklusive budgettal, tidsdimension, kontogrupperinger

Modellerne indeholder standardfelter fra ERP systemet, samt diverse beregnede nøgletal. Se særskilt dataark, for en nærmere beskrivelse af indhold. Skulle din virksomhed ønske, at få tilføjet yderligere felter til modellerne, end dem der er der i forvejen, kan Profital berige modellerne efter jeres ønsker.

Valget af analyse- og rapporteringsværktøj

Datagrundlaget er tilrettelagt, men valget af værktøj du vil bruge til analyse og rapportering, er dit valg. Vi kan anbefale jer, at anvende Microsofts værktøjer i form af Excel og PowerBI, men foretrækker I at bruge et tredjeparts BI- eller rapporteringsværktøj, kan I sagtens anvende det oven på BIAAS-løsningen. Vælger I at bruge Excel, har vi fået udviklet et addin til Excel “FlexView”, som gør det let for brugere på alle niveauer at hente data.

Rådgivning og undervisning

Har I brug for rådgivning i valget af BI-software, så hjælper vi jer gerne med forklaring af fordele og ulember ved de forskellige løsninger. Falder valget på Microsoft Excel eller PowerBI, hjælper vi også gerne med sparing og undervisning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *