Rapporterings platform – “BI AS A Service”

For at virksomheden på egen hånd, skal kunne lave rapporter og analyser, er det afgørende at man har et struktureret og velovervejet rapporteringsgrundlag.

Profital har i mange år arbejdet med de dele, der tilsammen giver et stærk rapporteringsgrundlag. Derfor har vi sammensat de nødvendige standardiserede komponenter, samt tilsat vores erfaring og kan dermed tilbyde, at hjælpe jer med at etablere en rapporteringsløsning. En løsning som det tidligere, kun var noget, meget store virksomheder havde råd til, at investere i. Med vores løsning, er det pludselig blevet tilgængeligt, også for mindre virksomheder

Udfordringer – stort IT projekt:

Det er traditionelt en større opgave, at etablere en god rapportering, baseret på Microsoft Dynamics AX / NAV data. Opgaverne er typisk: Data skal udvælges, bearbejdes, forædles og organiseres så de bliver rapport venlige.

Udfordringer – Økonomi:

Rapportering kræver opgaver fra IT afdelingen som drift, sikkerhed. Der er indkøb af licenser. Konsulenter der skal udvikle løsninger.

Ved at bruge Profital’s hosted rapporteringsplatform, får virksomheden flere fordele :

  • Ikke et stort IT projekt, der skal blot i firewall, åbnes for trafik til vores hosting samarbejdspartner.
  • Ingen investering i SQL Server og licenser – Profital har en fordelagtig abonnementsordning der dækker alt.
  • Nemt at lave egen rapportering på hosted rapporterings grundlag
    Profital har udviklet et datawarehouse designet til rapportering og analyse. Datawarehouse indeholder online data fra ERP systemet.
  • Hurtigt at komme i gang
    Profital kommer med en mini server der skal tilsluttes virksomhedens netværk. Denne server sørger for online opdatering af hosted datawarehouse.
    Derfor er det også nemt at komme i gang med et “Proof Of Concept” projekt for at afprøve løsningen.